Volk versus elite

rob rondLaat ik het nou maar eerlijk toegeven. Jarenlang heb ik deel uitgemaakt van de grote samenzwering van de elites en de msm tegen het volk. Wat zegt u? U weet niet wat msm betekent? Dat begint al goed. Dat zijn ‘mainstream media’, dus ook de kranten en omroepen waar ik voor heb gewerkt. Best veel: KRO, Wereldomroep, AVRO, Veronica, Telegraaf, Parool, Gelderlander en nog een zwik regiobladen.

‘Je hebt je keurig aan de opdracht van de baas gehouden’, schreef een krantenlezer die mij had betrapt op het zwartmaken van zijn geliefde Rusland. En een luisteraar waarschuwde Veronica Nieuwsradio dat ze mijn lasterpraat vanuit standplaats Moskou niet meer moesten uitzenden, want ‘weet u wel dat die Vunderink uit een heel fout nest komt? Daar kan ik een boekje over opendoen.’

Dat nest was zorgvuldig uitgekozen door het zaadje en de eicel waaruit ik zou ontstaan. Het volk heeft zoiets meteen door: foute boel. Terwijl zo’n nest voor de msm juist een pre is.

Maar de gouden tijden voor de elites en de msm zijn voorbij. The times they are a-changin’. Lezers doen hun krant de deur uit, kijkers zappen weg van het NOS Journaal. Het echte nieuws staat op internet. Dat zet het volk er zelf op. Weg met de leugens van de msm, leve de waarheid!

En zie, de schellen vallen ons van de ogen. We gaan naar de dokter, maar die maakt ons juist ziek, in opdracht van de farmaceutische industrie, Big Pharma, die hem daarvoor betaalt. Want alles draait om het grote geld en daarvoor moeten wij, het volk, bloeden. Dat is nu mooi afgelopen, dankzij een site als brekendnieuws.nl, die ons leert dat kanker altijd wordt veroorzaakt door stress en dat chemo niet helpt. Het simpele feit dat je kanker eenvoudig kunt genezen met cannabis, vegen de medische elites onder het tapijt, anders verspelen ze hun inkomsten uit hun veel te dure medicijnen. Daar lees je in de msm niets over, want die zitten in het complot.

Of neem het Oekraïne-referendum. Laatst schreef de Volkskrant dat het associatieverdrag een prima afspraak is. Misschien trappen Volkskrant-abonnees daarin, maar het volk snapt dat de redacteur die zoiets schrijft, moet zijn omgekocht door zoiets smerigs als beurssjoemelaar George Soros of de CIA. De heersende elite in de EU verzint die trucs allemaal ook niet zelf, want die loopt aan de leiband van Washington. Die hele Europese Unie is een gesel voor het volk, dat snapt iedereen, maar in de msm kom je die conclusie niet tegen. Dat mag niet van de elites. En de journalisten weten dat maar al te goed, want dat staat duidelijk genoeg in hun instructies. Daar hebben ze zich maar aan te houden, anders staan ze zo op straat. Daarom zullen ze ook altijd ontkennen dat ze betaald worden om te desinformeren.

Maar het volk is druk bezig daaraan een einde te maken. Niet veel langer zullen de elites en hun handlangers de belangen van de meerderheid nog kunnen schaden. Meerderheid, jazeker, want de ware volkspartij van Nederland, de PVV, staat in de peilingen al op ruim 40 Tweede Kamerzetels.

Daar zou je tegenin kunnen brengen dat 40 van de 150 zetels geen meerderheid is. En dat 40 zetels in de peilingen nog geen 40 zetels bij de verkiezingen zijn. Maar zo’n lelijke tegenwerping kan alleen maar van een vijand van het volk komen, iemand die zich voor vuig gewin laat spannen voor het propagandakarretje van de heersende elites.

Uiteindelijk zal het volk zegevieren en krijgt het de krant die het wil. Hoe zo’n krant er uitziet, weten we dankzij de proletarische revolutie die bijna honderd jaar geleden in Rusland plaatsvond. V.I. Lenin: ‘Een krant is niet alleen een collectieve propagandist en een collectieve agitator, maar ook een collectieve organisator.’ Geen woord over nieuws.

Moet ik spijt hebben van het fortuin dat ik als msm-journalist verdiend heb door propaganda te bedrijven voor de heersende elites? Daar moet ik nog even over nadenken. Eerst nog maar eens diep het gaspedaal intrappen van mijn Ferrari.

_________________________________

Reageren kan hier.